Inredning & Styling

Homestyling Kungsbacka

By February 19, 2013 No Comments

Från och med nu så utför vi även Homestyling i Kungsbacka .Vi har upplevt att vi fått en hel del förfrågningar om homestyling i Kungsbacka och har därför valt att utvidga vår marknad ytterligare för att kunna tillgodose de förfrågningar som vi får in. Vi har sedan tidigare utfört uppdrag åt lokala mäklare i Kungsbacka såsom Mäklarhuset och Mäklargruppen men vi har ännu inte marknadsfört homestyling i Kungsbacka vilket vi nu aktivt valt att börja med.

Liksom när det gäller våra homestylingpaket i Göteborg så har vi även i Kungsbacka valt att arbeta med tre nivåer av stylingkoncept som alla utgår ifrån bostadens unika förutsättning. Om din bostad är helt tom eller i princip tom så innebär det att vi erbjuder dig vårt koncept Homestyling Total vilket innebär att vi tillför alla typer av möbler och inredningsdetaljer som behövs för ett säljande hem. Om det redan finns en del möbler i bostaden så erbjuder vi istället någon form av kompletterande homestyling.

Om du är intresserad av att vi stylar din bostad i Kungsbacka så är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

admin

Author admin

More posts by admin