Inför försäljningen av din bostad behövs alltid en mindre eller större förändring eftersom det första intrycket är otroligt viktigt. Det är många som köper bostäder på känsla och det är det vi kan hjälpa dig att skapa. I vissa fall är det inte mycket som ska till för  att förändringen ska ge resultat och ibland krävs det mycket mer. Homestyling handlar om att visa upp ytorna i bostaden, att visa dess möblerbarhet och hur man bäst planerar sina kvadratmetrar. Det handlar alltså inte om hur många ljuslyktor man använder eller hur många dyra kuddar som får plats i soffan, utan det handlar om att visa upp en hemtrevlig bostad och visa köparna det bästa av din bostad och vilka möjligheter den faktiskt har. Här har du som kund några val att ta ställning till beroende på hur mycket hjälp du behöver. Läs mer..

Bildram1

Total Homestyling
En total homestyling innebär att vi genomför en komplett möblering av din tomma eller näst intill tomma bostad. Vi möblerar med sängar, soffa, soffbord, matsalsmöbler och allt annat som kan tänkas behövas i en bostad. Den totala homestylingen innehåller självklart alla de inredningsdetaljer som behövs för att sätta en mysig och hemtrevlig prägel på din bostad.

Den totala homestylingen är för dig som behöver en komplett styling och där din bostad är i princip tömd. Vi ordnar med alla möbler, växter och ljuskällor som kan tänkas öka värdet på er bostad. Möblerna kommer sedan vara placerade i lägenheten under fotograferingen av bostaden samt under en 6 veckors sammanhängande period efter fotograferingen då visningen av din lägenhet sker.

Vill du veta mer? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Namn

Epost

Övrig Information

Kompletterande Homestyling
Vår kompletteringsstyling innebär att vi som namnet beskriver kompletterar din befintliga inredning med nyheter som exempelvis soffa, soffbord, hallmöbel etc. Vi tillför även belysning, kuddar, plädar, gardiner, handdukar samt andra indredningsdetaljer som passar just din bostad.

Ett exempel på en kompletterande homestyling är om man som kund redan har en specifik stil på sitt hem såsom retro eller lantlig. Här är det perfekt med en kompletterande homestyling eftersom vi då helt tar hänsyn till den befintliga inredningen, låter helheten framträda och med flertalet inredningsdetaljer så som textilier, belysning, växter m.m skapar en stämningsfull helhetsupplevelse av din bostad.

Inredningen kommer sedan vara placerad i bostaden under fotograferingen samt under en 12 veckors sammanhängande period då visningarna av din bostad genomförs.

Du vet väl om att homstyling är avdragsgillt?
Läs mer om detta här
eller ladda ner skatteverkets
blanketter:
K5 för försäljning av småhus
K6 för försäljning av bostadsrätt