Inredning & Styling

Höstinspiration

By September 26, 2012 No Comments

Då var hösten här, med sina kyliga vindar och frenetiskt regnande. Men inte ska vi deppa ihop för det, nej verkligen inte! Det finns så mycket härligt att ta in när det kommer till inredning så här på höstkanten. Ta till exempel alla mysiga kvällar i soffan men en kopp te och en nygräddad kanelbulle i handen. Eller en skön promenad bland löven vid sjön. Det är inte bara på sommaren som vi kan ta in naturen i våra vardagsrum utan även nu på hösten för det finns mycket höstinspiration att hämta överallt. Det är otroligt vackert att dekorera ett matsalsbord med rönnbärskvistar och vinteräpplen, eller varför inte göra som visades på TV4´s nyhetsmorgon häromdagen, ta in kastanjer och ekollon och lägga runt ett blockljus i en bred glasvas.

Höstinspiration

Tips på höstinspiration: När det kommer till dukning vill jag passa på att tipsa om Matteus nya serie ” The Africa collection” med inspiraton från Afrika med sina starka och murriga gula färger och härliga mönster. Ge dukningen på middagsbordet lite extra tid genom att tillsätta färg och mönster, vi behöver något som piggar upp oss under denna årstiden.

Matteus The Africa Collection

Kuddar och plädar används flitigt nu och det tycker jag det ska fortsätta att göra. Även här, våga använd färg och mönstrat. Skaffa dig gärna två eller tre olika plädar och kuddar som du byter av med lite då och då. Man behöver inte alltid köpa nytt för varje gång man byter utan lägg kuddarna på olika sätt, varva med kuddarna på överkastet i sovrummet, jag lovar dig att du kommer få en “skönt med förändring”-känsla.

Så gör nu så här:
1. Ta på dig skorna och jackan och gå ut i skogen eller parken (ta med dig en korg eller påse)
2. Plocka kvistar, kottar och annat fin att dekorera med
3. Gå förbi bageriet och köp med dig något gott till kaffet/tee´t
4. Bjud hem några vänner och njut av ditt höstinspirerande hem!

admin

Author admin

More posts by admin