Inredning av bostad
Inredning Göteborg är ett koncept som innebär att vi utifrån dina önskemål och förutsättningar hjälper dig att inreda ditt hem. Inredning handlar om att trivas och om att skapa harmoni. Eftersom vi alla är olika och trivs i olika miljöer är det viktigt att ta hänsyn till faktorer som färgsättning, ljussättning, möblering och förvaring när man inreder. Det gäller även för oss som inredare att lyssna till dig som kund, att vara lyhörd till hur just du vill må i din miljö. Det kan handla om stora förändringar som ett helt nytt kök eller en mindre förändring som att möblera om i vardagsrummet eller hitta den rätta känslan i form av att byta färg på kuddar eller gardiner. Vad du än behöver hjälp med, tveka inte att höra av dig till oss!

Inredning av arbetsplatser
Vi hjälper företag som vill förändra och förbättra sin arbetsmiljö. Genom att utgå ifrån arbetsplatsens förutsättningar och fördelar skapas en plan för vilka förändringar som kan vidtas för att skapa en harmonisk plats att arbeta på. Den behovsanpassade inredningen sätts i fokus eftersom många aspekter spelar in i valet av material och design. Vi lämnar inredningsförslag inklusive förslag på lämpliga möbler samt var dom finns att köpa. Känner ni att ni även vill ha hjälp med inköp och iordningställande på plats löser vi självklart detta och kan till sist även tillsammans med våra samarbetspartners hjälpa till med flytt, leverans, montering och eventuell efterservice. Vår utgångspunkt är alltid företagets profil och varumärke. Att trivas på sin arbetsplats är för de flesta arbetsgivare en viktig aspekt så tveka inte att höra av dig till oss så kan vi träffas och diskutera era behov.

 

Vårt samarbete börjar med ett konsultationsmöte hos dig/er. Här går vi tillsammans igenom vad ni behöver ha hjälp med och bestämmer sedan hur vi skall gå vidare. Ett konsultationsmöte med fokus på produkten Inredning Göteborg är helt kostnadsfritt.

Vill du veta mer? Ring eller maila oss idag så berättar vi mer! info@kreationsfabriken.se
0733-224176