Inredning & Styling

Juldekorera på ditt sätt!

By December 3, 2012 No Comments

Tänk, äntligen är det december, julens tid. Snön faller så fint utanför vårt fönster. Det händer inte ofta i den här delen av landet så nu är jag riktigt glad. Man blir så inspirerad och pysselsugen nu när det faktiskt inte är så långt kvar till jul. Vi tänkte ge er lite tips på hur man kan höja julstämningen genom att juldekorera på ett lite mer personligt och kanske något annorlunda vis i år.

1.Ta dig en sväng om din närmaste loppis och titta efter saker som du kanske kan måla om eller sätta ett sidenband om för att göra prylen liten mer nutida och lite mer du. Att juldekorera med fina loppisfynd är ger liv till ditt hem.

2.Gå ut i skogen och hämta några kottar som du kan spraya med guld eller silverfärg, fäst ett snöre i och vips har du fina hemmagjorda julgransdekorationer.

3.För att fortsätta prata om julgranen är ett tips att i år låta den traditionella grön-röda julgransfoten få gömma sig en aning. Köp dig hellre en större korg som får agera julgransfot. Det är otroligt dekorativt.

Julgransfot

4.Varför inte hänga hela släkten i granen i år? Köp dig några mindre fotoramar, ta fram de gamla fotoböckerna som ligger och samlar damm i byrålådan och låt mormor Britta och faster Greta få pryda grenarna.

fotoramar

5.För dig som inte är så mycket för allt pyssel och knåp, använde dig istället av olika ljuslyktor som du ställer tillsammans på en bricka. Mängden ljuslyktor gör det väldigt dekorativt. Här är det bra om man försöker hålla sig till en eller några få färger för att det inte skall verka rörigt. Hitta gärna lyktor med lite olika höjd, det lockar ögat ännu mer.

Ljuslyktor

admin

Author admin

More posts by admin