HÖGSTA TÄNKBARA FÖRSÄLJNINGSPRIS GENOM VÅRA VÄLPLANERADE STYLINGARHomestyla från 10,500 SEKHar du någon gång träffat kunder som vill sälja en bostad som kanske inte är helt fräsch eller säljande ? Eller har du kanske använt dig av en homestylist som inte förstår din roll och betydelse i affären ?

– Vi erbjuder Göteborgs mäklare och deras kunder den mest genomtänkta och vassaste homestylingen. Vi är enkla och ha att göra med och leverarar alltid !

 

FRÅGOR & SVAR

Hur vet jag att mina klienter blir nöjda ?
– Vi överlever tack vare våra goda relationer med Göteborgs mäklare. Utan dom hade vi inte haft några kunder. För oss är det en självklarhet att gå den extra milen för att få nöjda kunder. Efter varje avslutad styling genomför vi en kundundersökning som mäklaren får ta del av.

Hur fungerar det rent praktiskt ?
– Vi stylar bostaden innan det är dags för fotografering. Nyckeln brukar vi hämta på mäklarens kontor. När styligen är färdig återlämnas nycklarna till mäklaren.

Är det säkert att ni alltid hinner med att styla bostaden i tid ?
– Vi garanterar att vi är klara med stylingen innan det är dags för visning.

Kan ni erbjuda våra kunder något extra ?
– För de mäklare som väljer att använda oss som deras förstahandsval har vi ett speciellt erbjudande. Kontakta oss för mer information.

Vad kostar era tjänster i förhållande till era konkurrenter ?
– Om man ställer våra priser i förhållande till de marknadsledande aktörerna är vår målsättning att våra priser skall ligga omkring 20 % lägre.

Erbjuder ni kostnadsfria konsultationsmöten utan förpliktelser ?
– Ja, alla kunder får möjligheten att träffa oss för en kostnadsfri konsultation. Kunden får sedan åtgärdsförslag som antingen vi hjälper honom med alternativt om kunden väljer att iordningställa bostaden på egen hand.

SKICKA IN DIN INTRESSEANMÄLAN SÅ HÖR VI AV OSS !

Namn

Företag

Telefon