Inredning & Styling

Nya lampor till våra homestylingar i Göteborg

By December 27, 2012 No Comments

Nu kommer vi äntligen snart kunna använda oss av några nya designerlampor till våra homestylingar i Göteborg. I samband med att vi fått in flera nya inredningsuppdrag kände vi att det var dags att uppdatera belysningssidan och vi har därför valt att satsa på några designerlampor från Tom Dixon, Arne Jacobsen och Sarfatti. Vi har även tagit in ett par riktigt läckra alternativ från Mio.

Belysningen är viktig för att skapa den rätta känslan i en bostad eller en lokal därför är det viktigt att man alltid arbetar utifrån någon form av belysningsplan. Till våra homestylingar väljer vi alltid att arbeta med en enklare belysningsplan för att lyfta fram potentialen i bostaden som skall säljas. I vår belysningsplan ingår bl.a. planering av den allmänna belysningen men även punktbelysning som i första hand används för att lyfta fram fördelar med objektet såsom en vacker kakelugn eller en fin tavla.

Här kommer några bilder på våra nya lampor som snart kommer börja användas till våra homestylingar i göteborg.


Den här vackra stilrena lampan kommer ifrån Mio.

Ovan ser vi en av Tom Dixons verk, lampan har mer eller mindre gått och blivit en designerklassiker.

Den här lampan tillverkades av Arne Jacobsen under 1950-talet och skulle från början bara användas på SAS hotell i Köpenhamn. Lampan blev enormt populär och kort därefter började modellen serieproduceras.

Den här lampan kommer från Gino Sarfatti och tillverkades liksom den tidigare lampan ovan första gången under 1950-talet. Den förkromade metallen i kombination med de stilrena linjerna skapar en lampa som knappt kan bli fel i ett modernt vardagsrum.

admin

Author admin

More posts by admin