Bildram1

Homestyling eller Homestaging som egentligen har samma innebörd innebär för oss att kreativt arrangera detaljer såsom möbler, tavlor och en välanpassad ljussättning. Det behöver inte nödvändigtvis innebära att vi använder nya möbler utan för oss är istället konsten att mixa gammalt med nytt en utmaning som vi arbetar med varje dag. Vi vill tillföra din bostad en behaglig atmosfär där vem som helst skulle kunna tänka sig att bo.

Vår målsättning med att homestyla din bostad är i första hand att tilltala köparen av bostaden. Det är lätt att bli hemmablind och missa viktiga aspekter. Utgångspunkten är alltid den nya användaren och även om man inte definitivt kan avgöra vilken smak eller inredningsstil som den nya köparen har är det viktigt att utgå ifrån den aktuella bostadens potential. Vi lyfter fram attribut som är extra intressanta med bostaden, exempelvis en vacker kakelugn, stora fönsterpartier, högt i tak eller någon annan positiv fördel med bostaden.

Hur går det till? Jo, oavsett om du fått kontakt med oss genom din mäklare eller hittat till oss på annat sätt kommer vi hem till dig för ett kostnadsfritt konsultationsmöte. Här får du veta mer om hur vi arbetar, vad vi har att erbjuda och vilken av våra stylingar som skulle passa din bostad bäst. Mötet tar ca 45 minuter och under tiden går vi igenom din bostad för att se vad som kan behållas och vad som skall plockas bort, om det är något som skall möbleras om etc. Sedan väljer du hur du vill gå vidare, antingen tar du hjälp av de råd du fått och iordningställer bostaden på egen hand alternativt väljer något av de förslag vi pratat om under mötet. Väljer du att använda dig av våra tjänster skriver vi en offert som du returnerar till oss och till sist bestämmer vi tillsammans ett datum för genomförandet av stylingen.