Inredning & Styling

Varför använda en homestylist ?

By August 3, 2012 No Comments

Ja varför använda en homestylist egentligen ? En bostadsaffär är för de flesta en av livets viktigaste affärer som vanligtvis innehåller flera moment som helst skall flyta på så smidigt som möjligt. Under visningen bedömer köparen om bostaden lever upp till hans eller hennes förväntningar och det första intrycket är därför oerhört viktigt för en lyckad försäljning. Det gäller att hela bostadens potential lyfts fram. Genom att anlita professionell hjälp inför en försäljning kan vi hjälpa dig med att lyfta fram just din bostads positiva attribut och fördelar.

Att använda en homestylist
Att homestyla sin bostad kostar från 3.000 kr upp till 50.000 kr beroende på vilken omfattning som krävs. För dig som endast behöver träffa en rådgivare som iordningställer en lista med åtgärder som behöver ses över brukar slutnotan hamna i det lägre intervallet. För dig som äger ett hus och behöver en fullskalig homestyling kommer prislappen hamna i det övre intervallet. Är då investeringen värt sitt pris ? Det finns flertalet studier som påvisar prisrekord efter att bostaden blivit homestylad. En annan viktig aspekt är att bostaden tenderar att säljas snabbare än utan homestyling. Att kostnaden för homestyling dessutom är avdragsgill gör ju inte saken sämre.

Mäklarforum presenterade en rapport om effekten och nyttan av att använda en homestylist och av rapporten framgår bl.a att en majoritet av mäklarna ansåg att värdet av att använda en homestylist är betydande för försäljningspriset av bostaden.

admin

Author admin

More posts by admin